mega888 Advies en modellen - Digitaal Procederen
7 juli 2016

Advies en modellen

Bij digitaalprocederen.nl draait het niet alleen om procederen. Vandaar dat u op deze site ook allerlei juridische informatie vindt. Zodat u weet hoe het zit en een procedure niet nodig is.  Ook vindt u hier diverse modellen, om de zaken goed te regelen. Soms is echter een procedure onvermijdelijk, en dan bent u bij digitaalprocederen.nl natuurlijk ook aan het juiste (web)adres.

Advies

Goede en duidelijk vaststaande afspraken vormen een eerste¬†stap in de richting om procedures te voorkomen. Maar soms wilt u simpelweg weten of u niets over het hoofd ziet. En wilt u van een juridisch specialist horen wat u het beste zou kunnen doen. Zo’n juridisch specialist is digitaalprocederen.nl. Wij werken met een team van juristen die precies weten hoe om gegaan moet worden met uw juridische vraagstukken. En dat tegen alleszins vriendelijke tarieven.

Bent u dus op zoek naar juridisch advies? En komt u er zelf niet (helemaal) uit? Neem dan nu contact met ons op!

Modellen

Een goed vertrekpunt voor iedere contractuele relatie is een adequaat model. Een duidelijke arbeidsovereenkomst zorgt ervoor dat zowel werkgever als werknemer weten waar ze aan toe zijn. Een goede huurovereenkomst regelt wat de huurder precies van de verhuurder mag verwachten en omgekeerd. Een helder geformuleerde geldleningsovereenkomst laat er geen twijfel over bestaan wanneer het geleende geld terugbetaald moet worden. En uiteraard moet een ondernemer gewoon goede algemene voorwaarden hebben.

Voor de hier beschreven voorbeelden heeft digitaalprocederen.nl modellen beschikbaar. Diverse modellen zijn al beschikbaar op deze site en aanvullingen zullen spoedig volgen. Voor een specifiek contract, op maat voor u gemaakt, neemt u contact met ons op!

mega888