mega888 Diensten - Digitaal Procederen
28 september 2015

Diensten

Artikelen

Allereerst probeert digitaalprocederen.nl een kennisbank te zijn door toegankelijke artikelen op veel voorkomende (juridische) onderwerpen beschikbaar te stellen. Wij denken zelf dat die artikelen heel leesbaar zijn, maar mocht je dat anders ervaren: we hebben in ieder geval ons best gedaan! Het lezen van de diverse artikelen op digitaalprocederen.nl is gratis. Mis je bepaalde onderwerpen? Laat het ons gerust weten door een berichtje te sturen via het contactformulier.

 

Advies

Kom je er op basis van de artikelen niet helemaal uit? Vraag ons dan gerust om aanvullend advies. Wij maken geen dossier aan, rekenen geen kantoorkosten en sturen geen ellenlange brieven. We geven gewoon antwoord op jouw vraag. Of we finetunen het contract waarmee je al een heel eind was gekomen. Dit alles op een zo efficient mogelijke manier. Zodat we allemaal weer snel onze eigen gang kunnen gaan.

 

Procedures

Ben je in een procedure betrokken en wil je zelf verweer voeren? Of heeft jouw klant na tig aanmaningen nog steeds die facturen niet betaald en denk je erover om een procedure bij de kantonrechter te beginnen? Doen! Het is echt niet zo moeilijk als je denkt. Met alle informatie die op digitaalprocederen.nl beschikbaar is, moet je al een heel eind kunnen komen. Wil je dat wij digitaal jouw hand vasthouden tijdens je juridische wandeling? Dat kan! Of heb je eenmalig een vraagje over praktische zaken? Beantwoorden wij graag!

 

Prijs

Onze ervaring is dat onze prijs niet het struikelblok is. Omdat wij echter geen standaardproducten leveren (met uitzondering van onze handleiding procederen), is het lastig om een prijslijst te hanteren. Als richtsnoer hanteren wij een tarief van € 2,- per minuut, maar wij geven altijd een vaste prijs per werkzaamheid aan. Zodat je in ieder geval nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Werkwijze

Stuur ons simpelweg jouw vraag/verzoek/probleem via ons contactformulier en wij reageren in principe nog dezelfde dag. Wij laten weten wat wij voor je kunnen betekenen, wat het kost en wanneer je wat van ons mag verwachten. Nadat jij akkoord hebt gegeven ronden wij de opdracht conform de gemaakte afspraken af. Simpel toch?

mega888